Политика за приватност

Оваа политика за приватност ја покрива оваа веб-локација, како и сите и сите други сајтови кои може да ја споменат истата политика. Естела сурф и хостел ја почитува вашата приватност и ги обработува сите лични податоци во согласност со важечките закони. Податоците нема да се обработуваат за која било друга цел освен оние наведени овде. Естела сурф и хостел го задржува правото да ја ажурира или измени својата политика за приватност во секое време, конкретно, со цел да ја прилагоди и или измени наведената политика на законските измени.

Податоците собрани на формуларите на веб-страницата се наменети исклучиво за целите на обработка на барањата на корисниците и нема да се користат за каква било друга обработка.

на Естела сурф и хостел нема да ги користи вашите лични податоци за да ви испрати каква било несакана пошта во која содржината не ја добила вашата експлицитна претходна согласност. Под никакви околности нема Естела сурф и хостел продавајте или преговарајте со вашите податоци со трети страни.

на Естела сурф и хостел не открива на трети лица никакви лични податоци на своите клиенти и корисници, без согласност, освен кога тоа го бара законот.

на Естела сурф и хостел ги складира податоците на своите клиенти и корисници на своите сервери. Овие сервери се заштитени и одржувани во согласност со највисоките безбедносни стандарди со цел да се усогласат со важечките закони за приватност. Доколку сакате да бидете отстранети од нашата база на податоци, можете да го искористите ова право со контактирање со нас преку различните средства достапни на веб-страницата.

на Естела сурф и хостел веб-страницата користи колачиња во одредени области. Колачињата се датотеки што складираат информации на хард дискот или прелистувачот на корисникот, дозволувајќи им на веб-локациите да препознаат и да знаат дека ги посетиле претходно. Може да го конфигурирате вашиот прелистувач да одбива колачиња, но во овој случај, веб-локацијата или неговите делови може да не функционираат правилно. Колачињата се користат за следење и анализа на употребата на веб-локацијата, дозволувајќи им на Естела сурф и хостел да ви овозможи најдобро можно корисничко искуство.