Училиште за сурфање

1 Сурфај
Лекција

40 € по лице

 Вклучени:

 

  • Добијте сертифицирани инструктори за сурфање, комплетна опрема за сурфање и осигурување за време на часовите за вашите утрински или попладневни часови за сурфање кај нас!
  • Обезбедуваме превоз за оние кои доаѓаат од центарот на Порто, при што ве земаат на метро станицата Póvoa de Varzim која се поврзува со центарот на градот. Се препорачува да тргнете еден час порано од Порто за да се обезбеди точност.
  • Придружете ни се во школа за порто сурфање за незаборавно сурфање!

2 Сурфај
Лекции

76 € по лице

 Вклучени:

 

  • Добијте сертифицирани инструктори за сурфање, комплетна опрема за сурфање и осигурување за време на часовите за вашите утрински или попладневни часови за сурфање кај нас!
  • Обезбедуваме превоз за оние кои доаѓаат од центарот на Порто, при што ве земаат на метро станицата Póvoa de Varzim која се поврзува со центарот на градот. Се препорачува да тргнете еден час порано од Порто за да се обезбеди точност.
  • Придружете ни се во училиште за сурфање во Порто за незаборавно сурфање!

5 Сурфај
Лекции

 

180 € по лице

 Вклучени:

 

  • Добијте сертифицирани инструктори за сурфање, комплетна опрема за сурфање и осигурување за време на часовите за вашите утрински или попладневни часови за сурфање кај нас!
  • Обезбедуваме превоз за оние кои доаѓаат од центарот на Порто, при што ве земаат на метро станицата Póvoa de Varzim која се поврзува со центарот на градот. Се препорачува да тргнете еден час порано од Порто за да се обезбеди точност.
  • Придружете ни се за незаборавно сурфање!

Кампови за сурфање на планетата во Португалија – училишта за сурфање

Најдобрите португалски кампови за сурфање го нудат овој семеен камп за сурфање на северот на Португалија. Овој камп за сурфање, наменет за сурфери над 18 години, и нуди најдобри услови за совршен одмор со сурфање во Португалија. Со 300 сончеви денови во годината, 30 километри песочна плажа, таа е жешка точка во текот на целата сезона во Португалија. Ќе имате сместување, оброци и дневно лекции за сурфање во Порто Португалија. Кога нема часови, можете слободно да изнајмите опрема за сурфање или да учествувате во возбудливите активности внатре и надвор од кампот за сурфање. Сместувањето е во кампот за сурфање во неверојатното село Естела во најубавата сезона од годината. Плажата е оддалечена само пет минути со автомобил, така што не губите многу време на патот до плажата за сурфање или други активности.

Со сертифицираните и искусни инструктори во најдобрите кампови за сурфање во Португалија, секогаш ќе бидете во добри раце и можете да бидете сигурни дека ќе ги подобрите вашите вештини за сурфање преку нашиот терен за сурфање во Португалија. Фотографот од кампот ќе ги сними вашите први чекори, за никогаш да не го заборавите ова уникатно искуство. Ако сè уште ви останува енергија по сурфањето, мора да го откриете ноќниот живот на Порто. Вториот град во Португалија, ги фасцинира туристите со својата богата култура, импресивната историја и атмосфера и атрактивниот ноќен живот. Најдобрите карактеристики за да поминете незаборавно време додека присуствувате класа за сурфање во Португалија и сурфање во Португалија!

Плажите Естела? Нашите плажи треба да понудат постојани услови во текот на годината и фантастичните бранови. Како сурфер, не треба да се грижите за брановите – Португалија се грижи за тоа. Земјата со долгото крајбрежје е создадена за сурфери.

Дали сакате да имате незаборавно искуство?

Резервирајте го вашиот престој кај нас.
Книга сега
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
Потврдено од Monster Insights