Блог

Одговори на гостите: Jaime Sheets при доаѓањето во Estela Surf & Hostel

Одговори на гостите: Jaime Sheets при доаѓањето во Estela Surf & Hostel

Учењето да читате прогноза за сурфање е вештина од која ќе имате корист во сите фази од еволуцијата на сурфањето, затоа подготвивме едноставно објаснување на клучните индикатори за читање на прогноза за сурфање.

7 клучни индикатори за читање на прогнозите за сурфање

7 клучни индикатори за читање на прогнозите за сурфање

Учењето да читате прогноза за сурфање е вештина од која ќе имате корист во сите фази од еволуцијата на сурфањето, затоа подготвивме едноставно објаснување на клучните индикатори за читање на прогноза за сурфање.

Претплатете се на нашиот билтен

Сакате да дознаете повеќе за сурфањето?

Светот на сурфање може да биде интересен внатре и надвор од водата. Има многу приказни за споделување, видеа за гледање и...попусти што треба да ви ги дадат. Внимавајте на нашиот билтен. Нема да зажалите!

*Со кликнување на „Претплати се“ се согласувате со политика на приватност.