Камп за сурфање

Пакувајте сурфер
7 ноќи

Заедничка соба

385 € по лице

Двокреветна соба

650 € за 1 лица

Двокреветна соба

850 € за 2 луѓе

  Вклучени:

 • Сместување 7 ноќевања
 • Вкусен појадок
 • 5 часови за сурфање
 • Комплетна опрема за сурфање и осигурување за време на часовите
 • Транспорт до часови и активности за сурфање
 • Трансфер до метро станицата Póvoa de Varzim која се поврзува со аеродромот во Порто
 • Бесплатна ведео анализа и фотографии од вашите сурфани бранови

Дополнителен пакет
Трансфери
 •  Трансфер до аеродромот во Порто со повратен пат (20 минути возење) 50 €.
Час по јога 30 €
 
Оброци*

Вечера 15 €
Свежа риба од нашето море 20€

 • Сите наши вкусни јадења се свежо подготвени, користејќи локални свежи и природни производи како дневна риба, месо и зеленчук.
 • Во придружба, Estela Surf & Hostel служи локални вина, уникатни по вкусови и со одличен квалитет.
 • После долг ден на сурфање, вкусниот мирис на нашата кујна ќе ве обележи засекогаш.

 

*Се што е надвор од дневното мени мора да се плати посебно.

Изградете го вашиот пакет сурфер.
Минимум 2 ноќевања.

Муабет Соба

55 € по лице.
Цена по ноќевање.

Двокреветна соба

90 € за 1 лице.
Цена по ноќевање.

Двокреветна соба

125 € за 2 лица.
Цена по ноќевање.

     Вклучени:

 

 • сместување
 • Вкусен појадок
 • Лекции за сурфање
 • Комплетна опрема за сурфање и осигурување за време на часовите
 • Транспорт до часови и активности за сурфање
 • Комплетна опрема за сурфање
 • Трансфер до метро или автобуска станица Póvoa de Varzim
 • Бесплатни фотографии од вашите сурфани бранови
Дополнителен пакет
Трансфери
 •  Аеродром во Порто со повратен пат (20 минути возење) 50 €.
Час по јога 30 €
 
Оброци*

Вечера 15 €
Свежа риба од нашето море 20€

 • Сите наши вкусни јадења се свежо подготвени, користејќи локални свежи и природни производи како дневна риба, месо и зеленчук.
 • Во придружба, Estela Surf & Hostel служи локални вина, уникатни по вкусови и со одличен квалитет.
 • После долг ден на сурфање, вкусниот мирис на нашата кујна ќе ве обележи засекогаш.

 

*Се што е надвор од дневното мени мора да се плати посебно.

Естела има одлични места за сурфање на прекрасните плажи кои сè уште се малку познати.

икона на Estela Surf & Hostel

Кампот за сурфај се наоѓа во мирното село Естела, 20 минути од аеродромот во Порто и 10 минути од метро станицата Póvoa de Varzim.

Имаме неколку програми каде што можете да го додадете вашиот престој во нашиот прекрасен камп за сурфање со часови за сурфање. Превозот до часовите е секогаш обезбеден од нас.

Нашето сместување има три заеднички спални соби и една двокреветна соба за оние кои сакаат малку поголема приватност.

Вашите најдобри опции за сурфање на северот на Португалија

Португалија го прави срцето на сурферската конзерва со емоции. Се наоѓа во Југоисточна Европа, граничи со Шпанија од север и исток, а со Атлантскиот океан на југ и запад. Оваа локација ја прави Португалија да има еден од најдобрите бранови во цела Европа, собирајќи ги сите бранови од север, југ или запад. Без разлика каде се наоѓате помеѓу 1794 километри од брегот на земјата, сигурно е дека ќе бидете само на кратко возење од добрите бранови. Проширувањето на брегот на Португалија нуди големо богатство на прекинувачи.

Од почетник до професионалец кој е на патување со сурфање на северот на Португалија, разновидноста на плажите за сурфање во Португалија лесно ќе го задоволи секое ниво на сурфање. Нема сомнеж зошто Португалија е една од омилените дестинации за одмор со сурфање во Европа!

Дали сакате да имате незаборавно искуство?

Резервирајте го вашиот престој кај нас.
Книга сега